• slayt
USD 0   0
EURO 0   0

Özlü Sözler
Yüzümüzün ve gözlerimizin rengi ne olursa olsun, gözyaşlarımızın rengi aynıdır.
Son Ziyaretçi Yorumları
Cengiz Türk
Sitemizin Köyümüze ve Derneğimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
İFTAR YEMEĞİNDEN KARELER

Derneğimiz tarafından 09.04.2020 tarihinde dernek merkezimizde vermiş olduğumuz geleneksel iftar yemeği programına köylülerimiz yoğun bir katılım göstermişlerdir.

Katılımın üst düsey seviyede olduğu iftar proğramıza beş yüzün üzerinde değerli üyelerimiz ve aileleri iştirak etmişlerdir.

İftar proğramımız geçmişlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlamış ve duası ile devam etmiştir.

İftar programımızda Dernek Başkanımız Sayın Ali KOCA katılımcılara hitaben bir konuşma yapmıştır. Konuşmasında Köylülerimize katılımlarından dolayı teşekkür eden başkan Ali KOCA köylülerimizden aldığımız bu güç ile daha iyi hizmetler yapacağını bildirmiştir.

Başkanın konuşmasından sonra akşam ezanı ile birlikte iftar programımıza katılan değerli köylülerimiz oruçlarını verilen yemek ile açmışlar ve hoca efindinin iftar duası ile iftar programımız sona ermiştir.

Tokat Reşadiye Taşlıca Köyü Derneği