• slayt
USD 0   0
EURO 0   0

Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Son Ziyaretçi Yorumları
Cengiz Türk
Sitemizin Köyümüze ve Derneğimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
BURS BAŞVURULARINDA SON 2 GÜN

Derneğimiz tarafından Üniversitelerde lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören köyümüz kütüğüne kayıtlı adaylara karşılıksız özel başarı bursu verilecektir.

Burs için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle web sitemizde bulunan burs yönergemizi okuyacak ve şartları uygun olan adaylar yine web sitemiz üzerinden burs başvuru formunu indirecektir. İndirilen formun doldurularak ve istenilen evraklar ile birlikte aşağıdaki numaralardan birine WhatsApp yolu ile veya derneğimize (taslica.koyu.dernegi@gmail.com) mail yoluyla 27.04.2022 TARİHİ SAAT 23:00 a kadar göndermesi gerekmektedir.

Başvuru alma, başvuru değerlendirme, burs bağlama ve takip işlemleri, Derneğimizin Öğrenci Burs Komisyonu ve Yönetim Kurulumuzun Burs Yönergesi doğrultusunda yerine getirilmektedir.  Dernek Yönetimi

WhatsAPP İrtibat Numaralarımız:

Osman ERASALAN: 0533 624 81 47