• slayt
USD 0   0
EURO 0   0

Özlü Sözler
Yüzümüzün ve gözlerimizin rengi ne olursa olsun, gözyaşlarımızın rengi aynıdır.
Son Ziyaretçi Yorumları
Cengiz Türk
Sitemizin Köyümüze ve Derneğimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
KÖYÜMÜZ BÜYÜKLERİNE BAYRAM SÜRPRİZİ

Büyüklerimiz, Allah’ın dualarına icabet ettiği, ihsan ve ikramına mazhar kıldığı kimselerdir. Milli ve manevi değerlerimizi, kültürümüzü yarınlara taşıyan, geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprülerimizdir. Onlar, yuvalarımızın dayanağı, bereket kaynağıdır. Toplumumuz için birer rahmet ve mağfiret vesilesidir. Sağlığının ve geçen yıllarının kıymetini bilen bir büyüğümüz, güzel bir insandır. Çünkü Sevgili Peygamberimiz, “İnsanların en hayırlısı kimdir?” sorusuna cevaben “Ömrü uzun, ameli güzel olandır” buyurmuştur. Peygamber efendimizin rehberliğinde biz de Reşadiye Taşlıca Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi olarak köyümüzün büyüklerine hürmetimizi göstermek adına bayram traşı olmalarına vesile olduk. Bu güzel vesilemizde katkısı olan ve her zaman yanımızda olduğunu hissettiren Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Yılmaz'a ve çok değerli mesai arkadaşım İsmail Şam'a sonsuz teşekkürler ederim.

Reşadiye Taşlıca Köyü Şube Dernek Başkanı Selim ERTÜRK

Tokat Reşadiye Taşlıca Köyü Derneği